Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentína: továbbra sem számíthatnak az első számú kapusra

Akárcsak az argentin válogatott legutóbbi világbajnoki selejtezőjét, úgy a következő is ki kell hagyni az Albiceleste első számú kapusának koronavírus-fertőzéséből kifolyólag…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Az argentin válogatott küldöttsége a nemzeti csapat és a River Plate első számú kapusa, Franco Armani nélkül volt kénytelen elutazni Kolumbiába, ahol Lionel Scaloni legénysége szerdára virradóra lejátssza majd soron következő világbajnoki selejtezőjét.

A 34 esztendős hálóőr ugyanis napok óta a koronavírus-fertőzéssel bajlódik, és mivel az utazás előtti utolsó tesztje is pozitív eredményt hozott, így nem csatlakozott a társakhoz. Távollétében minden bizonnyal ezúttal is az Aston Villa portáját védő Emiliano Martínez állhat majd az Albiceleste gólvonala előtt, aki a Chile elleni 1-1-es döntetlen alkalmával megbízható teljesítménnyel debütált a válogatottban.

Az argentinok töretlenül reménykednek benne, hogy Armani a vasárnap rajtoló Copa América előtt felépül, és a tornán már csapata rendelkezésére állhat.

A dél-amerikai vb-selejtezősorozat állása

A góllövőlista élmezőnye

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!