Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa América: sztárcsatárral egészült ki az uruguayi keret

Ugyan a vasárnap rajtoló Copa América előzetes keretébe nem került be az uruguayi válogatott egyik legnagyobb sztárja, az elmúlt hétvégén csatlakozott a nemzeti együtteshez…

A Copa América előtti két világbajnoki selejtezőre nem nevezte be az uruguayi válogatott Edinson Cavanit, aki viszont az elmúlt hétvégén csatlakozott a kerethez, és a tervek szerint június 13-án rajtoló kontinensviadalon már számíthat rá Óscar Tabárez szövetségi kapitány.

A 33 esztendős támadó a felejthető ősz után nagyszerű tavaszt futott a Manchester United együttesében, és minden sorozatot figyelembe véve 39 mérkőzésen 17 találattal zárta klubcsapatában a 2020-2021-es idényt. Az idény során többször sérülésekkel bajlódott, viszont az évad befejező harmadában fantasztikus formában futballozott, bár komoly hiányérzetük lehet, hogy drámai tizenegyespárbaj végén elveszítették a Villarreal elleni Európa-liga-döntőt.

A Copa América csoportbeosztása

A csoport: Argentína, Bolívia, Uruguay, Chile, Paraguay
B csoport: Kolumbia, Brazília, Venezuela, Ecuador, Peru

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!