Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris megvan Szerhij Rebrov új klubja – HIVATALOS

A Ferencváros csapatától pénteken távozó vezetőedző új állomáshelyét a vasárnapi napon máris bejelentették, aki a Közel-Kelet felé veszi az irányt…

(Photo by Andrew Milligan/PA Images via Getty Images)

Az egyesült arab emírségekbeli Al-Ain csapata a vasárnapi napon hivatalos csatornáin keresztül jelentette be a Ferencvárostól a minap távozó Szerhij Rebrov szerződtetését.

A 47 éves ukrán tréner 2018 augusztusa és 2021 májusa között összesen 161 alkalommal ült a Ferencváros kispadján, három bajnoki címhez segítette a csapatot. Emellett vezetésével 2019-ben az Európa-liga, 2020-ban pedig a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt az egyesület. Az utóbbi hetekben a klub és a vezetőedző részéről ellentmondásos információk jelentek meg, a Fradi elnöke szerint az ukrán tréner már februárban közölte, hogy keressenek mást a helyére, ennek ellenére Rebrov meglepődött azon, hogy nem marasztalták. Az, hogy két nappal a Ferencvárostól való távozása után máris kinevezték máshol, egyértelműen arra enged következtetni, hogy a szakember már egy ideje tárgyalt más klubokkal.

Az Al-Ain csapata korábban Dzsudzsák Balázst is foglalkoztatta, és jól csengő névnek számít a közel-keleten, bár a legutóbbi hazai bajnokság során csupán a hatodik helyen végzett.