Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál középpályással erősítene az Arsenal – sajtóhír

Brit sajtóinformációk szerint az Ágyúsoknál állítólag nagy játékoskeringő lesz a középpályán nyár folyamán, ugyanis több labdarúgótól megválnának, akiknek a helyére természetesen érkezne vérfrissítés.

(Photo by Sam Bagnall – WWFC/Wolves via Getty Images)

Az Arsenal a Wolverhampton irányító középpályását, Rúben Nevest szemelte ki csapatának megerősítésére. A 24 éves játékos szerződése 2023-ig szól a Farkasokkal, jelenlegi piaci értékét 45 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de.

Angol források szerint a londoni gárdánál nagy tisztítást terveznek végrehajtani a középpályán, aminek az “áldozata” lehet, Granit Xhaka is, akit az AS Romával boronáltak össze, a svájci játékos pedig elmondta, hogy nagyon megtisztelő José Mourinho érdeklődése és bármi megtörténhet az átigazolási időszakban. Emellett Martin Ödegaard és Dani Ceballos is visszatér a Real Madridhoz, előbbire számít Carlo Ancelotti mester, míg utóbbi máshol kívánja folytatni pályafutását, de a hírek szerint további középpályások is távozni fognak a klubtól.

Neves 2017-ben érkezett a Wolves csapatához a Portótól közel 18 millió euró ellenében, az együttesnél eltöltött négy idénye alatt 176 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 20 gólt és 10 gólpasszt jegyzett a 20-szoros portugál válogatott labdarúgó.