Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Getafe középpályására hajt a Sevilla! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla gárdája a nyári átigazolási időszakban a Getafe középpályását, Mauro Arambarrit igazolná le. Az üzletbe bevonnák az egyik mellőzött játékosukat, Munir El Haddadit is.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A Diario AS legfrissebb beszámolója alapján a Sevilla együttesének egyik legfőbb nyári célpontja nem más, mint a Getaféban futballozó Mauro Arambarri. Az uruguayi futballista évek óta meghatározó szerepet tölt be csapata középpályáján, a Sevilla vezetőedzője, Julen Lopetegui pedig úgy gondolja, hogy érdemes lenne vele megerősíteni a keretet. A hírek szerint a Getafe 25 millió euró ellenében lenne hajlandó megválni egyik legnagyobb értékétől, amit az andalúzok viszont nem szeretnének kifizetni, ezért egy játékost is bevonnának az üzletbe. Ez a játékos nem más, mint a szezon utolsó részében erősen mellőzött Munir El Haddadi. Lopetegui azt reméli, hogy Munir bevonásával mindössze 10-12 millió eurót kellene fizetniük a Getafénak Arambarri játékjogáért.

Mauro Arambarri 2018 nyarán igazolt a Getaféhoz, a klub színeiben eddig 142 találkozón lépett pályára. Ezeken a meccseken 6-6 gól és gólpassz fűződik a nevéhez. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 20 millió euróra teszi a mértékadó transfermarkt.