Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus is a Spurs sztárját akarja – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi beszámolók szerint a Tottenham elvágyódó (?) klasszisát a nagynevű angol érdeklődők mellett immár egy olasz gigász is meg akarja szerezni…

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál jelentése szerint a Tottenham távozni készülő kiválóságát, Harry Kane-t az olasz rekordbajnok Juventus együttese is szívesen látná soraiban.

A Spurs 27 esztendős saját nevelésű játékosa jelenleg már a nyolcadik szezonját töltötte a londoniak első csapatában, és a 2017-2018-as szezonbeli 30, valamint az azt megelőző évben repesztett 29 gólos PL-szezonját mostanság már meg sem tudja közelíteni, sokak szerint azért, mert klubot szeretne váltani. Kane az utolsó három szezonjában többször bajlódott sérülésekkel is, kevesebb lehetőség jutott számára, így két évvel ezelőtt 17, tavaly 18, a legutóbbi kiírásban pedig 23 találatot jegyzett a bajnokságban.

Az angol válogatott kapitánya és a 2018-as vb-gólkirály ugyanakkor minden sorozatot figyelembe véve 336 mérkőzésen 221 gólt szerzett a Tottenham színeiben, amely mindenképpen tekintélyt parancsoló mutató.

Korábbi szigetországi sajtóértesülések szerint hazájából a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City egyaránt szívesen látná őt soraiban.