Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atalanta csapna le a Sassuolo távozó sztárjára – sajtóhír

A Sassuolo csapatától való távozását korábban megerősítő szélvészgyors szélső megbízható források szerint Olaszországban készül maradni, ugyanis az Atalanta érdeklődik iránta…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Az átigazolási szakértő Gianluca Di Marzio értesülései szerint az Atalanta együttese tárgyalások kezdeményezett a Sassuolo gárdáját elhagyni készülő Jérémie Boga mielőbbi megszerzése érdekében.

A tehetséges cselgép a Chelsea akadémiáján nevelkedett, ám az első csapatban nem tudott lehetőséget követelni magának, így 2018-ban Neroverdihez távozott, ahol mostanáig három idényt töltött el. Boga számára az igazi áttörést a második, 2019-2020-as szezon hozta meg, amikor az elhúzódó idény alatt végig kiegyensúlyozottan teljesített, és 34 bajnoki alatt 11 találatával és kiváló játékával a Serie A egyik nagy felfedezettje lett. Már múlt nyáron is fokozódott iránta az érdeklődés angol és olasz klubok részéről, azonban maradt klubjánál, ám az elmúlt szezonban többször is sérülés hátráltattak, így csak négy gólig jutott a maga 27 fellépése alkalmával.

A 24 éves szélső további fejlődése céljából a fiatalokat bátran alkalmazó, emellett minőségi támadófocit játszó bergamói gárda alighanem tökéletes lehetőséget nyújthat, ha a feleknek sikerül megegyezniük egymással.