Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EURO 2020: Eriksen összeesett, az életéért küzdenek!

Hihetetlen jelentek szemtanúi lehettek a Dánia – Finnország Eb-mérkőzés nézői az első félidő hajrájában. Christian Eriksen összeesett, újra kellett éleszteni, a mérkőzést felfüggesztették.

(Photo by Martin Meissner – Pool/Getty Images)

A dánok középpályása, Christian Eriksen összeesett a pályán, nem volt ellenfél a közelében, furcsán mozgott és hirtelen összeesett a 43. percben, amikor éppen labdát kapott. A berohanó orvosi stáb a pályán szívmasszást alkalmazott. A játék azóta is áll, paravánnal vették körbe Eriksent, akit a csapattársai is körbeálltak és közben bevittek az öltözőbe, az életéért küzdenek. A mérkőzést felfüggesztették, a rendelkezésre álló friss információkról amint lehet beszámolunk.

Frissítés: Sajtóhírek szerint Eriksen állapotát stabilizálták, úgy szállították el a stadionból. Készült olyan kép is, amikor levitték a pályáról, melyen már felemelte a fejét és a kezét.

Az UEFA közben tweetelt: 19.45-re ígérnek tájékoztatást a történtekről, a folytatásról, de azt is hozzáteszik, a játékos állapotát stabilizálták, kórházba szállították.