Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A dán szövetségi kapitány rendkívül büszke a csapatára

Ahogyan arról beszámoltunk, Finnország 1-0-s győzelmet aratott Dánia felett a szombat esti órákban, miután Christian Eriksen sikeres újraélesztése után folytatták a találkozót Koppenhágában…

(Photo by Wolfgang Rattay – Pool/Getty Images)

A dán válogatott szövetségi kapitánya, Kasper Hjulmand a nem mindennapi esetek után csapata lélektani erejét és összetartását emelte ki:

“Kemény este volt. Mindannyiunkat emlékeztetett arra, hogy mi a legfontosabb dolog az életben: hogy legyenek értékes kapcsolataink, emberek, akik közel állnak hozzánk, családunk és barátaink. Nem is tudnék ennél büszkébb lenni a játékosaimra, akik ennyire aggódnak egymásért. Eldöntötték az öltözőben, hogy addig nem tesznek semmit addig, amíg nem tudjuk, hogy Christian eszméleténél van és stabil az állapota.

A játékosok tudták, hogy ma már úgysem tudnak aludni, ezért jobb volt most folytatni. De ilyen érzésekkel nem lehet mérkőzést játszani. Megpróbáltunk nyerni, de már az is hihetetlen volt, hogy ki tudtak menni és megpróbálták lejátszani a második félidőt. Őszintén szólva olyan játékosok voltak a pályán, akik teljesen elkészültek, fizikailag és lelkileg is kimerültek.”

A kapitány hozzátette a sajtótájékoztatón, hogy beszélt Eriksennel és a családjával is.

A B-csoport jelenlegi állása:

A góllövőlista jelenlegi állása: