Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coutinho korábbi edzőjével dolgozhat együtt! – sajtóhír

A Mundo Deportivo információi szerint a spanyol élvonalban (La Liga) szereplő FC Barcelona kötelékébe tartozó Philippe Coutinhot a Leicester City is szeretné szerződtetni…

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A spanyol lap úgy tudja, hogy a Leicester City szintén szívesen a soraiban tudná Coutinhot. A brazil futballista adott esetben tehát újra együtt dolgozhat volt edzőjével, Brendan Rodgersszel. Ők ketten ugyebár a Liverpoolból ismerik egymást. A ‘rókák’ egyelőre még nem döntöttek arról, hogy végleg megpróbálják-e leigazolni vagy egyelőre csak kölcsön vegyék a Barcától a kiváló támadó középpályást. 

Philippe Coutinhot 2018 januárjában nem kevesebb mint 135 millió euró ellenében igazolta le a Barcelona a Liverpooltól. Nagyon úgy tűnt eleinte, hogy a brazil hozza azt a szintet, amit Angliában, ám a Barcában összességében nem találta meg igazi önmagát. A katalán gárda ráadásul közbe a Bayern Münchennek is kölcsönadta, s ott nem nyújtott rossz teljesítményt. Ennek ellenére a bajorok nem tartották meg, ezért visszatért a Barcelonához. Az elmúlt idényben összeszedett egy súlyosabb sérülést, így nagyon kevés mérkőzésen lépett pályára. Coutinho 90 találkozón húzhatta fel a Barca szerelését, ezeken 23 gólt és 14 gólpasszt jegyzett.