Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Stevan Jovetic visszatérhet a Serie A-ba – sajtóhír

A szerb labdarúgó korábban a Fiorentinát és az Intert erősítette az olasz élvonalban, ám ezúttal egy teljesen új csapatban próbálhatja ki magát.

(Photo by Jeroen Meuwsen/BSR Agency/Getty Images)

Stevan Jovetic, az AS Monaco lejáró szerződésű támadóját szemelte ki a Lazio, Gianluca Di Marzio értesülései szerint. A 31 éves labdarúgóra már nem számít a francia klub vezetősége, ennek következtében ingyen távozhat, az olaszok pedig pont egy olyan csatárt keresnek, aki tűri a padozást, viszont ha kell, akkor beáll és gólt-gólokat szerez.

A szerb játékos számára nem ismeretlen a Serie A közege, ugyanis 2008-tól 2013-ig a Fiorentinát, míg 2015-től 2017-ig az Inter tagja volt, habár utóbbinál nem váltotta be egyáltalán a hozzáfűzött reményeket, így a Monaco együtteséhez szerződött. Jovetic azonban itt sem volt kiemelkedő és többnyire a padot koptatta vagy sérüléssel bajlódott, de kitöltötte szerződését, amelyet ő aligha bánt, ugyanis magas volt a bérezése a hercegségi alakulatnál.

A 31 éves támadó a négy szezonja alatt amit a Ligue 1-es csapatnál töltött mindösszesen 77 tétmérkőzésen léphetett pályára, ezeken 21 gólt szerzett, valamint kiosztott 5 gólpasszt is, ami nem rossz mutató egy olyan csatártól, aki többnyire csak csereként lépett pályára.