Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2020: “El kell fogadnunk, hogy Franciaország favorit a tornán!”

A francia csapatban Németország ellen az egyik legjobb teljesítményt nyújtó, a meccs emberének is megválasztott Paul Pogba a következőképpen értékelte a világbajnoki címvédő Eb-rajtját. 

Pogba szerint nagy győzelmet arattak, amely az egész csapat érdeme. Az Manchester United klasszisa elmondta, tisztában vannak azzal, hogy az Európa-bajnokság egyik favoritjai, ugyanakkor egy pillanatig sem szabad erre a kelleténél többet gondolniuk, helyette inkább alázatosan kell tovább dolgozniuk.

“A legfontosabb, hogy csapatként futballozzunk jól. Enélkül az én teljesítményem sem lehetne hatékony.” – Kezdte gondolatmenetét Pogba.

“Ez a győzelem mindannyiunké! Keményen megdolgoztunk ezért, de végig segítettük egymást. Tisztában vagyunk a keretünk erejével, azt is halljuk, hogy mindenki a halálcsoportról beszél, arról, hogy micsoda támadóink vannak, és az Eb esélyesei vagyunk. El kell fogadnunk a státuszunkat, azt, hogy az egyik favoritjai vagyunk a tornának. Tudjuk, hogy sokáig juthatunk, de mindez mit sem ér, ha nem alázatosan viselkedünk és dolgozunk tovább.” – Folytatta középpályás.

A franciák legközelebb szombaton (15:00) Magyarország ellen lépnek pályára a kontinenstornán.