Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megegyezett új kapusával az AS Roma – sajtóhír

Szigetországi sajtóbeszámolók szerint az AS Roma vezetősége megegyezett újonnan leigazolásra kerülő kapusával, aki José Mourinho kifejezett kérésére költözik az olasz fővárosba…

(Photo by Jonathan Brady/PA Images via Getty Images)

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a kapust kereső AS Roma csapatának legfőbb kiszemeltje a portugál válogatott első számú portása, Rui Patrício lett, akivel a jelek szerint sikerült is egyezségre jutniuk. A Football Insider beszámolói szerint a rutinos hálóőr megegyezett leendő csapatával, és három évre szóló megállapodást készül aláírni a “farkasoknál”.

A 33 esztendős kapus karrierje nagy részében a lisszaboni Sporting CP ketrecét védte 2006-tól egészen 2018-ig, majd három évvel ezelőtt 18 millió fontért cserébe igazolt a PL-be akkor frissen feljutó Wolverhampton csapatához, mely alkalmazásában három idény alatt 112 alkalommal állt angol bajnokin a gólvonal előtt.

A 94-szeres portugál válogatott kapust még egy évig élő szerződést köti a Wolves, így átigazolásának ellenértékéről még az érintett kluboknak is meg kell állapodniuk, de bizonyára ez már nem állhat a frigy útjába.