Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliából igazolna kapust az AS Roma! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma gárdája a nyári átigazolási időszakban a Wolverhampton kapusával, Rui Patrícioval erősítené meg a keretét.

A nyáron átveszi Paulo Fonsecától az AS Roma irányítását José Mourinho. A portugál szakember már jelezte is a “Farkasok” vezetőinek, hogy kiket szeretne az örök városba csábítani. Arról már korábban beszámoltunk, hogy csatárposzton mindenképp erősítene, de a legfrissebb olasz sajtóérteülések szerint a “Special One” egy kapust is szeretne igazolni. A beszámolók alapján a menedzser és a sportigazgató véleménye egyezik abban, hogy ideális megoldást jelenthet a Wolverhampton hálóőre, Rui Patrício. A 33 esztendős portugál kapus is hajlana a váltás felé a La Repubblica szerint, ugyanis szeretné magát másik közegben is kipróbálni. Patríciót aktuális kontraktusa 2022 nyaráig köti a Wolveshoz, így még idén nyáron értékesítenie kellene őt a csapatnak, ha a felek nem tárgyalnak a hosszabbításról, és szeretnének komolyabb pénzt látni belőle.

Rui Patrício 2018 nyarán igazolt a Wolverhamptonhoz a Sporting együttesétől. A klub színeiben eddig 125 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 37-et hozott le kapott gól nélkül. Piaci értékét 10 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.