Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2020: Eriksen ismét üzent a csapattársaknak!

Szerencsére, úgy tűnik egyre jobb állapotban van a kórházban a dán klasszis, aki a szörnyű tragédia után próbálja kivenni a részét hazája Európa-bajnoki szerepléséből. 

Mint ismert, Dánia a tragédia után folytatta ugyan a Finnország elleni találkozóját, ám az nem meglepő módon, nem sikerült túl fényesen a számukra. A dánokra, legjobbjuk, Eriksen nélkül, most a torna egyik favoritja, Belgium vár (18:00, Tv: M4 Sport), egy csúcsformában lévő Romelu Lukakuval.

Eriksen éppen Interes csapattársa megfékezése érdekében üzent a társainak, árulta el mindezt a dán szövetségi kapitány, Kasper Hjulmand.

“Christian hiányában újra kell terveznünk sok mindent. Egy biztos, mindent meg fogunk kísérelni, hogy jó eredményt érjünk el, de nem tagadjuk, Belgium az esélyese a találkozónak.” – Kezdte a meccs előtti sajtótájékoztatóján, az ide vonatkozó gondolatmenetét Hjulmand.

“Fontos lesz, hogy a megállíthatatlannak tűnő Lukakut mennyire tudjuk lelassítani, kivonni a játékból. Christian is megosztotta már ez ügyben az észrevételeit velünk. Jól ismeri Lukakut az Interből, így reméljük, sokat tudott segíteni nekünk!” – Folytatta a szövetségi kapitány, megjegyezve azt is, hogy Romelu Lukaku megfékezésében fontos lesz, hogy limitálják a belga klasszis labdaérintéseinek számát.

“Egy újabb, érzelmekkel teli este vár ránk, de különösen igaz ez Christian számára! Ráadásul, a kórház, ahol Christiant kezelik, olyan közel van a stadionhoz, hogy akár még láthatja is onnan a meccset, hallani egészen biztos, hogy fogja!  – Jegyezte még meg Kasper Hjulmand.

Érdekesség, hogy a belga és a dán válogatott már közölte, hogy a 10-es számot viselő Eriksen tiszteletére, a 10. percben megállítják a játékot, és egy percig tisztelegnek, kívánnak további kitartást a kórházban lábadozó futballistának.