Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea vetekszik a PSG-vel az Inter sztárjáért – sajtóhír

A minap a PSG ajánlatáról számoltunk be, válaszként pedig a Chelsea emelné a tétet az Inter kiváló szélsőjéért folyó licitháborúban…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

A Daily Mail információi szerint a Chelsea együttese készen áll felajánlani 52 millió fontot és a milánóiak által már régóta csábított Marcos Alonso játékjogát az Inter részére Achraf Hakimiért cserébe.

A 22 éves marokkói válogatott jobbszélső a Real Madrid csapatában nevelkedett, majd 2018 és 2020 között a Borussia Dortmund együttesében szerepelt kölcsönben, ahol nemzetközi ismeretségre tett szert kiváló játéka révén. Múlt nyáron a “királyi gárda” 40 millió euróért cserébe értékesítette a játékjogát a Nerazurrihoz, ahol a mutatott játéka alapján nagyon is megtalálta a számításait.

Hakimi egyértelműen az egyik legnagyobb erőssége volt az idei szezon során, hiszen a Serie A-s mérkőzéseket tekintve 37 mérkőzésen 7 gólt és 9 gólpasszt regisztrált, így oroszlánrészt vállalt a csapat 11 év utáni első bajnoki címéből.

Az utolsó fordulóban még a bajnoki címet ünneplő csapat néhány nappal később közös megegyezéssel megvált edzőjétől, és könnyen lehet, hogy rövidesen további kulcsszereplők hagyhatják el a milánóiakat, például Romelu Lukakut is a Chelsea akarja megszerezni.