Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ashley Young visszatért a Premier League-be – HIVATALOS

A szigetországi sajtó korábbi várakozásainak megfelelően a Manchester United egykori szélsővédője az olasz bajnoktól visszatért az angol ligába…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

Az Aston Villa csapata a csütörtök esti órákban hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy egykori játékosa, Ashley Young egy évtized elteltével visszatért a birminghami egyesülethez.

A 35 esztendős szélső a Watford színeiben lett profi futballista, melyet 2003 és 2007 között erősített, majd első ízben 2007-től 2011-ig szolgálta a Villa csapatát, mielőtt átigazolt volna a Manchester Unitedhez. A 39-szeres angol válogatott labdarúgó a “vörös ördögöknél” csaknem egy évtizedet töltött, csapatkapitány is volt és több min 250 tétmérkőzésen játszott a patinás egylet színeiben. Tavaly januárban először próbálta ki magát légiósként, és az elmúlt szezonban olasz bajnok lett az Inter csapatával. Young az első csonka szezonjában 18, a második teljesben 26 bajnoki fellépést vállalt a milánóiak színeiben.

A június 30-án lejáró szerződése azonban nem került megújításra előző állomáshelyénél, így szabadúszóként kötelezhette el magát korábbi kenyéradójához.