Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vardy tulajdonrészt vásárolt egy klubban

Jamie Vardy a futball utáni életre is gondol és társtulajdonosként vállal szerepet az amerikai harmadosztályú (USL League One) Rochester Rhinos vezetésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jamie Vardy (@vardy7) által megosztott bejegyzés

A 34 éves támadó egyelőre nem gondolt a visszavonulásra, de szeretne segíteni Rhinosnak visszatérni az amerikai futball vérkeringésébe. A New York állambeli klub 2018 óta nem szerepelt egyetlen egy bajnokságban sem, azonban 2022-re elfogadták a nevezésüket a harmadosztályba (USL League One).
A klub vezetése, már meg is egyezett egy futball akadémiával, aminek segítségével feltöltik a keretet, helyi tehetséges fiatalokkal.

Hogy miért pont ez a csapat? Nos a klub és Vardy pályafutásában van egy érdekes párhuzam. A Rochester az egyetlen nem elsőosztályú (MLS) csapat, amely megtudta nyerni a US Open-kupát. A Rhinos története sok mindenkit megfoghatott, de különösen Jamie Vardyt, aki szintén nagyon mélyről kezdte a pályafutását.

“Imádom a US Open-kupa győzelmének történetét, és bár a klub azóta nehéz éveket élt át,de ettől még vonzóbbá vált számomra” – nyilatkozta az újdonsült klubtulajdonos, Vardy.