Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet Olaszországba az Arsenal kegyvesztettje – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint az Arsenal által eladásra szánt, és az őt kölcsönző Atlético Madrid által sem marasztalt uruguayi középpályásra a Serie A egyik képviselője csaphat le…

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

A Sky Sport Itaia aktuális beszámolói értelmében a Lazio csapata tárgyalásokat kezdeményezett a jelenleg az Arsenaltól kölcsönben az Atlético Madrid csapatában játszó Lucas Torreirával.

A 25 éves karmester annak idején hazájában a Montevideo Wanderers csapatában nevelkedett, majd nagyon fiatalon Európában került, Olaszországban a Pescara és a Sampdoria együtteseiben szerepelt két-két szezon erejéig. Három évvel ezelőtt kötött ki az “Ágyúsoknál” mintegy 28.7 millió euró ellenében. Bemutatkozó idényében még 50 tétmeccsen szerepelt a londoni együttes színeiben, míg a 2019-2020-as kiírásban 39 pályára lépés jutott neki, azonban legutóbbi a szezonra kölcsön adták az Atléticónak, ahol 26 tétmeccsen szerepelt, jobbára csak csereként számoltak vele, és nem feltétlen akarják őt megtartani.

Korábban szóba került, hogy családi okokból Torreira hazatérne a dél-amerikai kontinensre kedvenc csapatához, azonban a Boca Juniors együttese nem tudott dűlőre jutni a szerződtetését illetően.