Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2020: Már Luis Enrique is csalódott a spanyolok újabb döntetlenje miatt!

A Svédország elleni döntetlent követően még próbált pozitívan fogalmazni a spanyol válogatott szövetségi kapitánya, akin személy szerint is egyre nagyobb a nyomás az Európa-bajnokságon.

(Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

A Lengyelország elleni újabb döntetlent követően már a csalódottság érzése is visszaköszönt Luis Enrique meccs utáni értékelésében.

Abban bíztam, hogy több gólszerzési lehetőségünk lesz, jobban fogjuk kontrollálni a találkozót… Sajnos nem így történt.” – Idézi a Marca a kapitányt.

“Van amikor az eredmény, főleg ha az nem pozitív  nem árul el mindent a látottakról. Ma is sok jó dolgot láttam, de megint lesz mit kielemeznünk. Szükségem van arra, hogy még egyszer visszanézzem a találkozót! Egyértelmű, hogy bennem se a legjobb érzések kavarognak most!” – Folytatta Luis Enrique.

“Azt hiszem, megint mi voltunk a jobb csapat, de ez önmagában nem elég a győzelemhez. A lengyelek kellően bátrak voltak, egyenlíteni is tudtak. Megpróbáltunk mindent az újabb vezető gól megszerzéséért, de ez most se sikerült. Elismerem, messze vagyunk a legjobb formánktól, ugyanakkor ez a döntetlen azt is jelentheti, ha nyerünk Szlovákia ellen, még a csoport élén is végezhetünk.” – Így Luis Enrique, aki vélhetően maga is tisztában van azzal, hogy a kellemetlen szlovák válogatott ellen lényegében csak a győzelem az elfogadható Spanyolország számára, ellenkező esetben megeshet az az szégyen, hogy a “vörös fúria” búcsúzik már a csoportkörben az Európa-bajnokságtól – Ez esetben pedig Luis Enrique könnyen lehet, hogy a válogatott kispadtól…