Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kész elengedni egyik nagy tehetségét a Barcelona! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint kész elengedni egyik legnagyobb tehetségét a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona gárdája. Ronald Koeman ugyanis nem számol Trincaoval, aki iránt több Premier League klub is érdeklődik.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A Sport legfrissebb értesülései szerint a Barcelona szeretné a nyáron értékesíteni Trincao játékjogát. A katalánok mestere, Ronald Koeman ugyanis úgy gondolja, hogy túl sok variációs lehetősége van a támadószekcióban, főleg azok után, hogy Memphis Depay és Sergio Agüero is a csapathoz igazolt. A Barca igen komoly anyagi nehézségekkel küzd, ezért is jönne jól, ha plusz bevételhez tudnának jutni. A hírek szerint legalább 30 millió eurót szeretnének kapni a 21 esztendős portugál futballistáért, aki iránt több Premier League csapat is érdeklődik.

Trincao első barcelonai szezonjában 42 mérkőzésen kapott szerepet, ám mindössze 1279 percet tölthetett a pályán. Ezeken a találkozókon 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti a katalán csapathoz. Piaci értékét 22 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.