Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligából erősítene az AS Roma! – sajtóhír

Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio beszámolója alapján a Serie A-ban szereplő AS Roma szívesen soraiban tudná az Eintracht Frankfurt szerb kiválóságát, Filip Kosticsot…

(Photo by TF-Images/Getty Images)

Az elmúlt években kétségtelenül a Frankfurt egyik húzóemberének számít a 28 esztendős Filip Kostic. Ahogy már említettük, Gianluca Di Marzio információi szerint az AS Roma érdeklődését felkeltette a szerb válogatott futballista. A ‘farkasok’ állítólag 15 millió eurót kínálnak érte, illetve különböző bónuszokat. A mértékadó transfermark 35 millió euróra becsüli piaci értékét, a szerződése még 2023-ig érvényes. Emiatt elképzelhető, hogy a német klub keveselni fogja a 15 milliós ajánlatot. 

Filip Kostic 2018 nyarán a Hamburgtól került kölcsönbe az Eintracht Frankfurthoz, majd jövő évben jó teljesítménye miatt végleg meg is vásárolták. Kostic a három év alatt 127 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 26 gólt és 48 gólpasszt jegyzett. Az előbb említett együttesek mellett megfordult a Stuttgartban, a holland Groningenben és hazájában az FK Radnicki gárdájában.