Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Mbappé már kérte a klubtól, engedjék el!”

Újabb fordulatot vehet a Kylian Mbappé és a Paris Saint-Germain között zajló tárgyalássorozat a 22 esztendős klasszis jövőjét illetően. 

Daniel Riolo francia újságíró szerint sem tervez már hosszútávon Mbappé Párizsban, ahol bármennyire is marasztalnák, a világbajnok játékos eldöntötte, hogy távozni szeretne.

“Biztos forrásokból hallottam, hogy Mbappé kérte már a klubtól, hogy engedjék el. Ez azonban nem egyszerű művelet! Először is kell találni egy tehetős érdeklődőt, aki megengedheti magának az átigazolást.” – Fogalmazott az RMC Sport rádió ‘After Foot’ című műsorában Riolo.

“Ha Mbappé távozni akar, neki is és a PSG-nek is meg kell találnia minél előbb  mindenki számára megfelelő, új klubot. Azt hiszem az se véletlen, hogy keveset nyilatkozik mostanság… Véleményem szerint a PSG tulajdonosai is kérték erre, hiszen nem szeretné senki, ha bármi is kiszivárogna. Egy biztos, Mbappé nem akar már maradni Párizsban. Ha most nem is távozik, egy év múlva ingyen megteheti majd.” – Így Daniel Riolo, aki egyet értett azon korábbi feltevésekkel, hogy az Európa-bajnokságot követően tisztulni fog a kép Kylian Mbappé helyzetét illetően.