Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két kiszemeltjével is megegyezett a Lazio! – sajtóhír

A portugál újságíró, Pedro Almeida információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio színeiben folytatja pályafutását Elseid Hysaj és Lucas Torreira…

Pedro Almeida beszámolója alapján bármikor hivatalos lehet Elseid Hysaj és Lucas Torreira szerződtetése a Lazio részéről. Az albán védő minden bizonnyal Maurizio Sarri külön kérésére érkezik, hiszen ők már dolgozhattak együtt az Empoliban, majd a Napoliban. A portugál újságíró szerint ötéves szerződést fog aláírni Hysaj. Ráadásul ingyen érkezhet a Lazióhoz, mivel június végétől szabadon igazolható.

Az uruguayi középpályás számára szintén nem lesz ismeretlen a Serie A légköre. Torreira megfordult korábban a Pescarában és a Sampdoriában. Az előző szezont az Atletico Madridnál kölcsönbe töltő futballista állítólag első körben a Lazióhoz is ideiglenesen érkezik, ám a kontraktus magába foglal egy 15 millió eurós opciós vásárlási jogot.

Elseid Hysaj egyértelműen a Napoli egyik legmeghatározóbb pontja volt az elmúlt hat évben, az albán hátvéd nem kevesebb mint 223 tétmérkőzésen lépett pályára a nápolyi alakulatban. Lucas Torreira angliai kalandja jól indult, Unai Emery idején kétségtelenül az Arsenal alapemberének számított, majd Arteta kitette őt a kezdőből. Helyzete Madridban sem változott, Simeone nem éppen stabil kezdőként számolt vele az Atleticonál.