Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona perememberét három Premier League csapat is vinné – sajtóhír

A gránátvörös-kékek támadóját három angol együttes is szívesen tudná a soraiban, miután a klub vezetősége közölte vele, hogy nem fog túl sok szóhoz jutni.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A Barcelona sokat nélkülözött csatára, Martin Braithwaite iránt három Premier League klub is érdeklődik, spanyol sajtóinformációk szerint. Az említett csapatok a West Ham United, a Burnley és a Brighton, akik ugyancsak igényt tartanának a dán támadóra. A források úgy tudják, hogy a három angol alakulat mellett az orosz élvonalból is van érdeklődő a 30 éves játékos iránt.

Braithwaite valószínűleg jobban teszi, ha hallgat a Barca vezetőségére, mert Depay és Agüero érkezése előtt sem jutott túl sok lehetőséghez, ezek után pedig teljesen megpecsételődni látszik a sorsa, így muszáj lesz váltania amennyiben játszani szeretne.

Az 53-szoros dán válogatott labdarúgó a Barcelonához 2020 januárjában érkezett csatárhiány miatt sürgősen a Léganes csapatától, azóta pedig 53 tétmérkőzésen kapott esélyt a bizonyításra, amelyeken 8 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.