Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS-be tart a Real Madrid kegyvesztettje – sajtóhír

Az aktuális nemzetközi sajtóvélekedések szerint a Real Madrid együttese a következő szezonban nem számol a kölcsönből visszatérő játékosával, és mindenképpen új csapatot keres számára…

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Az átigazolási szakértő Nicoló Schira információi szerint az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy együttese tárgyalásokat kezdeményezett a Real Madrid vezetőségével Gareth Bale átigazolásával kapcsolatban, miután a “blancók” régi-új mestere, Carlo Ancelotti nem számít a Tottenhamnél töltött kölcsönből visszatérő szélső szolgálataira.

Bale 2013-ban közel 100 millió euró ellenében hagyta el a londoni alakulatot, és Madridban éveken át a “királyi gárda” meghatározó tagja volt. A tavalyi szezon már korántsem úgy sikerült számára, ahogyan szerette volna, ráadásul magatartásbeli problémái miatt is nem egyszer a mellőzés sorsára jutott. Bale viszonya később sem rendeződött a klubnál, a rutinos játékos a 2019-2020-as idényben mindösszesen 12 bajnokin és két BL-találkozón jutott szóhoz, menet közben sérülések és formahanyatlások egyaránt nehezítették a dolgát. 2020-ban mindössze három találkozón lépett pályára, a Bajnokok Ligája újrakezdésében nemes egyszerűséggel nem kívánt részt venni.

Ezt követően a múlt “nyári” átigazolási időszakban kölcsönben visszatért korábbi állomáshelyére, ahol mindenki azt remélte, hogy újra magára talál, azonban a Spursnél is adós maradt a jó játékkal. Bale a legutóbbi idény során 11 bajnokin és tétmeccseken összesen 16 alkalommal volt eredményes a londoniak színeiben.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a szebb napokat is látott walesi szélső számára már nincs visszaút az európai topfutballban, és 31 esztendősen kénytelen lesz a tengerentúlon szerepet vállalni.