Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Correa hamarosan elhagyja a Laziót, ám új klub érdeklődik érte – sajtóhír

Az olasz újságíró, Alfredo Pedullà értesülései szerint Joaquin Correa hamarosan elhagyja a Lazio csapatát azért, hogy a Paris Saint-Germainbe szerződjön. 

Photo by Massimo Insabato/Archivio Massimo Insabato/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Habár eddig a hírek szerint az Arsenal, a West Ham és a Tottenham versenyzett Joaquin Correa kegyeiért, Pedulla szerint most mégis a PSG lesz a befutó. Az újságíró úgy tudja, hogy a játékos ügynöke, Alessandro Lucci nagyon jó kapcsolatot ápol a párizsiak sportigazgatójával, Leonardóval, mivel ő intézte el azt is, hogy Alessandro Florenzi is hozzájuk kerüljön. A PSG állítólag hajlik is az üzletre, és a napokban ajánlatot is készülnek tenni érte.

Az argentin támadó azután került eladási listára, miután a fővárosi klub lecserélte vezetőedzőjét Simone Inzaghiról Maurizio Sarrira, aki úgy néz ki, nem tervez a játékossal. Correa szerződésében jelenleg egy 70 millió eurós kivásárlási ár van megadva, azonban a hírek szerint ennél kevesebbért is hajlandóak lennének megválni tőle: korábban az angol csapatoknál is 40 millió euró környéki összegről cikkeztek.

Correa 2018-ban érkezett a Lazióba a Sevillából 15,3 millió euróért, azóta pedig minden sorozatot figyelembe véve 117 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 30 gólt és 18 gólpasszt jegyzett.