Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: 40 millió euróért vihető a válogatott védő! – sajtóhír

A Tuttosport információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus 40 millió euró ellenében hajlandó megválni Merih Demiral játékjogától…

(Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)

A hírek szerint nem szerepel a Juventus jövőbeli terveiben a török válogatott Merih Demiral. A torinói csapat emiatt kész elengedni a fiatal hátvédet. A ‘zebrák’ 40 millió eurós vételárat tűztek ki rá, érdeklődökből pedig állítólag nincs hiány. A Tuttosport úgy tudja, az AS Roma, az Atalanta és az Everton listáján is ott szerepel Demiral. 

Merih Demiral 2019 januárjában került Olaszországba. Első klubja nem a Juve, hanem a Sassuolo volt, ahová először kölcsönbe került. Új állomáshelyén gyorsan berobbant, jó teljesítményével több együttes érdeklődését felkeltette. Az átigazolási ‘harc’ nyertese a Juventus lett, a torinói alakulat 18 millió eurót fizetett érte. A török védőt a két év alatt nem kerülték el a súlyosabb sérülések, mire úgy tűnt, megveti a lábát a kezdőben, akkor jött egy hosszadalmasabb kihagyás. Jól mutatja a helyzetét, hogy ezen időszak alatt 35 tétmérkőzésen lépett pályára. Demiral egyébként ott volt az Európa-bajnokságon, a török válogatott színeiben mindhárom találkozón lehetőséget kapott a csoportkörben.