Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Már tárgyalnak a világbajnokkal! – Sajtóhír!

Sajtóértesülések szerint az FC Barcelona és Samuel Umtiti képviselői megkezdték a hivatalos egyeztetéseket a világbajnok játékos jövőjét illetően.

A 27 esztendős francia középhátvéd miután az elmúlt idényben lényegében végleg kiszorult a katalánok kezdőcsapatából, az egyik futballista, aki a nyáron nagy eséllyel távozhat is Barcelonából.

A katalán Sport ennek apropóján felhívja a figyelmet arra, hogy mivel Umtiti szerződése 2023 nyaráig szól, a korábbi Lyon-játékossal a Barca közölni készül, hogy nem számolnak vele, így amennyiben karrierjét is szem előtt akarja tartani, magas fizetési igényéből engednie kell, hiszen a Barcánál készek őt elengedni.

Mint ismert, Samuel Umtiti Ronald Koemannál végleg a keret peremére került – Persze nem szabad elfelejteni azt sem, hogy 2018 óta rendre állandó térdproblémák is hátráltatták.

Ezek alapján, egyértelműnek tűnik, hogy valóban csak Umtitin múlik, hogy hol folytatja jövőjét, Barcelonában ugyanis négy szezon után létszámfelettivé vált – Érdeklődőkben nincs hiány: hallani francia, angol, olasz csapatok megkereséséről is.

A klub és a játékos képviselői a Sport szerint  akár már a héten közös nevezőre juthatnak.