Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: szerződést hosszabbított középpályásával a Hoffenheim! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim gárdája hivatalos fórumain jelentette be, hogy meghosszabbította középpályása, Sebastian Rudy szerződését.

A mai nap folyamán bejelentette a Hoffenheim alakulata, hogy sikerült egyességre jutniuk Sebastian Rudyval, aki 2023 júniusáig szóló szerződést írt alá a csapattal. Rudy a Hoffenheim történetének legtöbbször pályára lépő játékosa a Bundesligában, a középpályás ugyanis szám szerint 252 alkalommal szerepelt a német élvonalban a klub szerelésében. A 31 esztendős futballista az elmúlt két szezont kölcsönben a Schalkénál töltötte, de a hivatalos bejelentés után elmondta, hogy örül annak, hogy ismét a Hoffenheimnél lehet:

Nagyon örülök, hogy ismét a Hoffenheim tagja lehetek, hálás vagyok a felém mutatott töretlen bizalom miatt. Rengeteg mindent elértünk a közösen eltöltött éveink alatt, és a folytatásban is azon leszünk, hogy csak jobbak és jobbak legyünk. A többiekhez hasonlóan én is nagyon várom a következő szezont, ahol remélhetőleg már a szurkolók is visszatérhetnek, így minden a régi lesz.

Rudy karrierje folyamán minden sorozatot figyelembe véve 280 mérkőzésen viselte a Hoffenheim szerelését. Ezeken a találkozókon 14 gólt és 44 gólpasszt jegyzett.