Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi támadóját igazolná le ismét a Lazio – sajtóhír

Korábban öt szezont is lehúzott a fővárosi együttesben a támadó, most három év kitérő után újra a Serie A-ban szerepelhet, ahol jól ment neki a játék. 

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

A Lazio bejelentkezett a West Ham United szélsőjéért, Felipe Andersonért a Sky Sports értesülései szerint. A jól játékos ismeri az olasz bajnokság és a csapat közegét is, ugyanis korábban öt szezon lehúzott égszínkék mezben.

A 28 éves szélső a kiesés ellen küzdő Kalapácsosok egyik legjobb játékosa volt a 2018/19 és 2019/20-as idényben, és jól is érezte magát a klubnál, de David Moyes úgy döntött, hogy nincs szüksége rá, így az elmúlt szezont kölcsönben töltötte a Porto gárdájánál, ahol csak peremember volt. Az olasz együttes új vezetőedzője, Maurizio Sarri viszont szívesen látná ismét a római alakulatnál. A brazil labdarúgó értékét 10 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, szerződése 2022-ig szól, ezért nagyjából 8 millió euró ellenében már elengedné őt a londoni együttes a hírek szerint.

Anderson 2018-ban igazolt a West Hamhez 38 millió euróért a Laziótól, azóta 73 tétmérkőzésen 12 gólt és 13 gólpasszt jegyzett, de egy évet eltöltött a Portónál kölcsönben.