Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Rossi felesége megköszönte a biztatást

Marco Rossi őszinte szavai után a minap egy bulvárlapnak adott interjúban a magyar válogatott szövetségi kapitányának felesége is üdvözölte a magyar szurkolókat…

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Marco Rossi szövetségi kapitány felesége, Mariella Rossi a Blikk részére adott interjúban mondott köszönetet a magyar szurkolóknak azért a szeretetért és bizalomért, melyet férje irányába tanúsítottak:

“Nehéz szavakba önteni, mit éreztem a Németország elleni meccs alatt és másnap. Sírtam a mérkőzés estéjén, és még most is nehéz megállnom, hogy ne könnyezzek. Nemcsak az a meccs, hanem az egész Európa-bajnokság nagy hatással volt rám, az, ahogyan az emberek szerették a csapatot, a férjemet. Köszönöm, hogy ennyire bíztak Marcóban, hittek abban, ő a megfelelő ember erre a posztra, nagyszerű nemzet az önöké!

Nápolyiak vagyunk, így hozzászoktunk a temperamentumos szurkolói viselkedéshez, de amit az utóbbi időben tapasztaltam, azt bizony nehéz szavakba önteni. Óriási volt a lelkesedés és biztatás. Azt gondolom, nagy pech, hogy ilyen nehéz csoportba került a válogatott, ennek ellenére a futballisták bebizonyították rátermettségüket és küzdeni akarásukat. Bízom benne, hogy a közelgő nagy tornákon sokkal szerencsésebb lesz a sorsolás, és akkor tovább is juthat csoportjából a válogatott.”

A pár a napokban ünnepelte házassági évfordulóját, mely alkalmából a kapitány a következő posztot tette ki közösségi oldalára: