Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa América: Paraguay elvesztette legjobbját – videóval

Ahogyan arról beszámoltunk, hétfőről keddre virradóra befejeződtek a csoportküzdelmek a Brazíliában zajló Copa Américán, Paraguayt pedig a legutóbbi vereség mellett még az ág is húzta…

Az A csoport utolsó fordulójában Uruguay válogatottja Edinson Cavani tizenegyesével 1-0-ra felülmúlta Paraguayt, ezzel megelőzte őket a második helyére folyó csatározásban. Ráadásul a vesztes fél számára még a vereségnél is fájóbb volt, hogy az első félidőben térdsérülése miatt le kellett cserélniük a csapat legjobbját, Miguel Almirónt.

Pontos diagnózist egyelőre nem közöltek a Newcastle United 27 esztendős középpályásának állapotáról, azonban abból, hogy könnyek közepette hagyta el a játékteret, sajnos arra következtethetünk, hogy nem játszhat már többet ezen a tornán. Almirón a csoportkör négy mérkőzésén egy gólt szerzett Chile legyőzése alkalmával, csapata pedig hat ponttal jutott tovább a dél-amerikai kontinenstorna egyenes kieséses szakaszába.

Paraguay a negyeddöntőben péntekről szombatra virradóra Peru legjobbjaival fog találkozni, továbbjutás esetén pedig az elődöntőben a Brazília-Chile párharc győztesével meccselhetnek.