Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2020: Hazard játszani akar a negyeddöntőben

Az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében szenvedett sérülése után erősen kérdőjeles Eden Hazard játéka csapata soron következő mérkőzésén Olaszország ellen…

(Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

Ugyan a portugálok ellen elszenvedett sérülése után arról olvashattunk, hogy Eden Hazard számára jó eséllyel véget ért az Európa-bajnokság, a legfrissebb beszámolók szerint javul a Real Madrid sérülékeny csillagának állapota. Mindezt szerdán testvére, a válogatott nyolcaddöntőjében győztes gólt szerző Thorgan Hazard erősítette meg:

“Eden már most sokkal jobban érzi magát, 8.30-kor az edzőteremben kezdte a napot. Pénteken ott akar lenni az olaszok ellen, hogy segítse a csapatot. Mindent megtesz annak érdekében, hogy pályára léphessen. Talán csütörtökön vagy pénteken már okosabbak leszünk az állapotát illetően.”

Sérülését követően az idősebbik Hazard-fivér úgy fogalmazott, hogy “fájdalmat éreztem a combomban, úgy gondolom, hogy megsérültem. Megvizsgáljuk a sérülésemet, és meglátjuk, hogy bevethető leszek-e. Ennek ellenére kapitányként mindenképpen a válogatottal maradok, hiszen nagyon fontos szerepet játszom a csapat életében.”

Hazard mellett a nyolcaddöntőben Kevin De Bruyne is megsérült, akinek játéka egyelőre ugyancsak kérdőjeles az olaszok elleni negyeddöntőben.