Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Kemény csatára késztettek bennünket…”

Ahogyan arról beszámoltunk, az argentin válogatott a vasárnap hajnali órákban magabiztos, 3-0 arányú győzelmet aratott Ecuador felett a Copa América negyeddöntőjében Lionel Messi főszereplésével…

(Photo by MB Media/Getty Images)

A Copa América negyeddöntőjében Lionel Messi gyönyörű szabadrúgásgólt szerzett, csapata magabiztos győzelmét követően pedig szerényen, az ellenfelet dicsérve nyilatkozott:

“Nehéz mérkőzésre készültünk, tisztában voltunk Ecuador erősségeivel, ezért maximálisan komolyan vettük a mérkőzést. Ahogy vártuk, kemény csatára késztettek bennünket, próbáltuk játszani a saját játékunkat, többé-kevésbé sikerült. Mindvégig kiélezett mérkőzés volt, szerencsére a végén az újabb két góllal sikerült eldönteni a továbbjutást, így készülhetünk a következő körre.”

Messi vasárnapra virradóra a pazar szabadrúgásgólja által 76. találatát szerezte a nemzeti csapatban, mellyel már csak egyetlen gólra van Pelé 77 gólos dél-amerikai rekordjától.

Az argentin válogatott a dél-amerikai kontinenstorna elődöntőjében szerdára virradóra Kolumbia ellen lép pályára, míg a másik ágon Brazília-Peru összecsapást rendeznek a fináléba jutásért.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!