Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Toni Kroos újabb részleteket árult el a jövőjéről!

A saját bejelentése alapján immáron csak a klubfutballra összpontosító Toni Kroos legutóbb a Bild-nek adott interjújában további részleteket is megosztott a jövőbeni terveit illetően.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A német válogatottól visszavonuló klasszis elárulta, miképpen tervezi karrierje utolsó szakaszát.

“Abszolút biztos vagyok abban, hogy a Real Madridból szeretnék visszavonulni!” – Jelentette ki a blancóknál 2014 óta futballozó karmester.

“31 éves vagyok, lassan el kell döntenem, hogy egy vagy két idényre hosszabbítanék a klubbal. 2023-ban 33 éves leszek… Talán akkor jön el a megfelelő pillanat.” – Folytatta Kroos, majd elmondta, miért Spanyolországból vonulna vissza.

“Vegyes érzéseim vannak azt követően, hogy visszavonultam a német válogatottól. Nem szeretnék senkit megbántani, senkinek sem akarok üzengetni, ugyanakkor úgy érzem, nem minden szurkoló tartotta tiszteletben a döntésemet, mintha nem értékelték volna megfelelően az elmúlt 11 évemet a nemzeti csapatban. Spanyolországban ezzel szemben az első naptól kezdve, ugyan azt a szeretet és megbecsülést érzem!” – Így a 106-szoros német válogatott játékos.