Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három év után távozik az Arsenal középpályása!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal gárdájának középpályása, Matteo Guendouzi elismerte, hogy a nyáron elhagyja az “Ágyúsokat”.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

3 szezont követően elhagyja az Arsenalt Matteo Guendouzi. A francia futballista ezt a Twitteren ismerte el, ahol az alábbiakat mondta:

Sosem fogom elfelejteni az Emirates Stadiont, a szurkolókat és a várost. Rengeteg mindenen mentem keresztül az itt eltöltött időszak alatt. Mindig is büszkén emlékszem majd vissza arra, hogy az Arsenal mezét viselhettem. Köszönöm mindenkinek, hogy hitt bennem a jobb és a rosszabb időszakaimban is. Csak a legjobbakat tudom kívánni a klubnak és a szurkolóknak, akik ennél többet érdemelnek! Viszlát Arsenal, mindörökké “Ágyús” leszek.

Guendouzi 2018-ban igazolt az Arsenalhoz a Lorient együttesétől. A londoni klub színeiben 82 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólt és 5 gólpasszt jegyzett, valamint 1 FA-kupát nyert. Az előző szezont a Hertha Berlinnél töltötte kölcsönben. Új állomáshelye minden bizonnyal a Marseille csapata lesz, amellyel a hírek szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat.