Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elképzelhető, hogy a City nem tudja pótolni Agüerót

A Premier League-ben címvédő Manchester City menedzsere, Pep Guardiola a korábbi hírek ellenére azt nyilatkozta a katalán TV3-nak, hogy klubja nem tervez csatárt igazolni a nyáron.

(Photo by Matt McNulty – Manchester City/Manchester City FC via Getty Images)

Korábban arról szóltak a beszámolók, hogy a Manchester City Erling Haaland, vagy Harry Kane leigazolásával pótolná a klubtól tíz év után távozott Sergio Agüerót. Ennek ellenére a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola azt nyilatkozta a katalán TV3-nak, hogy idén nyáron nem szerződtetnek új támadót.

Ilyen árak mellett egy csatárt sem veszünk. Egyszerűen lehetetlen, nem tudjuk előteremteni rá a pénzt. Mindenki számára világos, hogy a klubok többsége anyagi nehézségekkel küzd a koronavírus-járvány következtében – mi sem vagyunk kivételek. Ott van nekünk Gabriel Jesus és Ferran Torres, akik remekül tudnak játszani csatárposzton. Rajtuk kívül pedig vannak tehetséges, fiatal játékosaink is, ráadásul sokszor valódi kilences nélkül játszunk. Jó eséllyel nem veszünk egy csatárt sem a következő idényre” – vélekedett Guardiola.