Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leipzig: ijesztő pillanatok az edzésen

Az rblive.de edzésbeszámolója szerint nagy volt az ijedtség, de a magyar válogatott középpályás jól érzi magát és probléma nélkül végezte el a tréninget.

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Az RB Leipzig magyar válogatott játékosa, Szoboszlai Dominik a szeméremcsont-gyulladását követően hosszú idő után újra százszázalékos állapotban van – ezt maga a középpályás tette közzé a közösségi oldalán.

Az rblive.de a szerdai napon azt írta a legfrissebb cikkében, hogy a magyar játékos már a számára előírt edzés egy részét sikeresen elvégezte a héten, majd az előzetes terveknek megfelelően 40 perc után befejezte a tréninget és az egymás elleni közös játékba még nem szállt be. A portál megjegyezte, hogy Szoboszlait fokozatosan kell visszaszoktatni a teljes terheléshez a csapattal való közös edzésmunkában, ha a következő napokban továbbra is fájdalommentes marad, akkor egyre többet edzhet a csapattársaival. A honlap megemlíti, hogy a tervek szerint Szoboszlai egy-két héten belül már teljes értékű edzésmunkát végezhet a csapattal.

Az rblive.de azonban a keddi edzés egyik “ijesztő pillanatáról” is beszámolt: Szoboszlai állítólag az elején fájdalmat érzett és kissé sántikált is, de a lipcsei klub szerint a 20 éves játékos jól érzi magát, és nem volt további komoly problémája a tréning alatt.