Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

RB Leipzig: úgy tűnik, hogy Szoboszlai Dominik készen áll a következő szezonra!

Szoboszlai Dominik legfrissebb bejegyzése alapján arra lehet következteni, hogy az RB Leipzig játékosa már 100%-os állapotban várja a 2021/2022-es szezon kezdetét.

(Photo by Laszlo Szirtesi – UEFA/UEFA via Getty Images)

Úgy néz ki, hogy hamarosan már a pályán láthatjuk Szoboszlai Dominikot az RB Leipzig színeiben. Legalábbis erre lehet következtetni a középpályás legfrissebb bejegyzéséből:

Friss fitneszeredmények Lipcséből: 100%-os vagyok!

Mint ismert, Szoboszlai decemberben igazolt az RB Leipzig együtteséhez a Red Bull Salzburgtól, 20 millió euró ellenében. A magyar válogatott futballistáról azonban kiderült januárban, hogy szeméremcsont-gyulladással küzd, ami miatt a teljes téli/tavaszi idényt ki kellett hagynia, és végül az Európa-bajnokságon sem vehetett részt.

Mint arról beszámoltunk, a német bajnokság első fordulójában az RB Leipzig gárdája a Mainz csapatával fog összecsapni, így akár egyszerre láthatjuk majd a pályán Gulácsi Pétert, Willi Orbánt, Szoboszlai Dominikot és a nemrég szerződést hosszabbító Szalai Ádámot. A lipcsei alakulat a következő héten kezdi meg a felkészült a 2021/22-es idényre az AZ Alkmaar elleni összecsapással.