Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szalai döntött a jövőjéről – HIVATALOS

A szerda esti várva várt német-magyar sorsdöntő Európa-bajnoki mérkőzést megelőzően a magyar válogatott csapatkapitánya meghozta döntését a jövőjét illetően…

(Photo by MB Media/Getty Images)

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Mainz csapata a szerdai napon hivatalos csatornáin keresztül közölte, hogy a következő idényre is meghosszabbította rutinos magyar támadója, Szalai Ádám szerződését.

A 33 éves csatár először 2010 és 2013 között volt a Mainz játékosa, majd 2019-ben tért vissza a klubhoz, miután a két időszak közt a Schalke 04, a Hoffenheim és a Hannover 96 csapataiban szerepelt. Aktuális klubja színeiben összesen 132 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 27 gólt és 14 gólpasszt jegyez.

“Várom a következő évet a Mainznál, főleg a legutóbbi idény hihetetlen második felét követően. A kemény munka meghozta gyümölcsét, csapatként dolgozva, a szinte lehetetlen kiindulási helyzet ellenére is bent maradtunk bajnokságban. Szeretnék hozzájárulni, hogy a szurkolók a következő Bundesliga-idényben már az első mérkőzéstől örömüket leljék a teljesítményünkben. Kedves mainziak – hamarosan találkozunk a stadionunkban!”

– üzent klubcsapata szurkolóinak a magyar válogatott csapatkapitánya.