Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Elkészült a 2021/22-es szezon menetrendje!

A mai nap folyamán elkészült a német bajnokság (Bundesliga) 2021/22-es szezonjának menetrendje, ami rögtön egy komoly párharccal fog indulni…

Augusztus 13-án a Borussia Mönchengladbach – Bayern München találkozón indul majd először útjára a labda a Bundesliga 2021/22-es idényében. Az első fordulóban már rögtön szemtanúi lehetünk majd magyar párharcnak is, ugyanis a Szalai Ádámmal a napokban szerződést hosszabbító Mainz a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot is soraiban tudó RB Leipziget fogadja. A Dárdai Pál vezette Hertha Berlin a Kölnnel csap össze, a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburg pedig az Arminia Bielefeld otthonában kezdi meg a szezont. Az újonc Bochum Novothny Somával a fedélzeten a Wolfsburg otthonában vág neki a 34 fordulós pontvadászatnak.

Az első Der Klassiker-re, azaz a Bayern München és a Borussia Dortmund összecsapására egészen a 14. fordulóig kell várni, ami a tervek szerint december 3-án zajlik majd le. A két csapat ennél korábban is meg fog mérkőzni egymással, hiszen a német Szuperkupában augusztus 17-én küzdenek meg.

Az első forduló párosításai:

Augusztus 13., péntek
20:30 Borussia Mönchengladbach – Bayern München

Augusztus 14-15., szombat és vasárnap
Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt
Wolfsburg – Bochum
Union Berlin – Bayer Leverkusen
Stuttgart – Greuther Fürth
Mainz – RB Leipzig
Augsburg – Hoffenheim
Arminia Bielefeld – Freiburg
Köln – Hertha Berlin

A mérkőzések pontos kezdési időpontját később jelölik ki.