Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti Madridba hívja korábbi játékosát! – Sajtóhír!

Sajtóértesülések szerint Carlo Ancelotti legutóbbi állomáshelyéről, az Evertontól csábítaná el egyik kedvenc liverpooli játékosát. 

Vélhetően a cím láttán sokan James Rodrigeuz visszatérésére asszociáltak… De! Egyrészt a kolumbiai kiválóság úgy hírlik Olaszország felé kacsingat, másrészt a madridi sportsajtó szinte biztosra veszi, hogy James és Ancelotti útjai nem keresztezik újra egymásét Madridban.

Az olasz mester ráadásul most Richarlisont szemelte ki, mint azon Evertonos játékost, akit szívesen látna a spanyol fővárosban.

A goal.com angol forrásokra hivatkozva állítja, Ancelotti már telefonon jelezte a Copa Americán hazájával a fináléra készülő brazil támadónak, hogy szerződtetné a Realhoz.

A két klub között még nem történt meg a kapcsolatfelvétel, de a hírek szerint a Copa fináléja után erre könnyen lehet, hogy már nem kell sokat várni.

A transzfer létrejöttét nehezítheti Richarlison 55 millió euróra becsült piaci értéke (Forrás: transfermarkt.de), ráadásul a 24 esztendős játékos szerződése hosszabb távra, 2024 nyaráig szól az Evertonnál.