Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James Rodriguez Milánóban köthet ki! – sajtóhír

A Calciomercato.com beszámolója szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan érdeklődik az Evertont erősítő James Rodriguez játékjoga iránt…

(Photo by Jon Super – Pool/Getty Images)

Mint arról oldalunk korábban beszámolt, Hakan Calhanoglu a következő idénytől az ősi rivális Interben rúgja a bőrt. Az AC Milan már természetesen el is kezdte keresni megfelelő utódját. A Calciomercato.com pedig úgy tudja, ez a bizonyos valaki James Rodriguez lehet. A kolumbiai kiválóság jelenleg az Everton kötelékébe tartozik. Korábban olyan csapatokban is megfordult, mint a Bayern München vagy éppen a Real Madrid. 

James Rodriguezt tavaly szeptemberben ingyen szerezte meg az Everton. A kolumbiai támadó középpályás egyértelműen a liverpooli klub egyik meghatározó játékosa volt az előző szezonban. Igaz tegyük hozzá azt is, a kisebb-nagyobb sérülések sem kerülték el. James természetesen Münchenben és Madridban komoly sikereket ért el. A ‘bajoroknál’ a Német-kupát egyszer, míg a bajnoki serleget kétszer emelhette magasba. A ‘királyi gárda’ tagjaként szintén kétszeres bajnok és Bajnokok Ligája győztes lett, a Király-kupát pedig egy alkalommal hódította el ottléte alatt a Real. Szerződése egyébként 2022-ig érvényes az Evertonnal, a mértékadó transfermarkt pedig 28 millió euróra becsüli piaci értékét.