Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: “Messi a legjobb játékos, akit valaha láttam játszani”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Copa América szombati döntőjét Brazília és Argentína fogja megvívni egymással, a két dél-amerikai ősi rivális pedig nagy erőkkel készül a várva várt fináléra…

(Photo by Ira L. Black/Corbis via Getty Images)

A brazil válogatott legnagyobb csillaga, Neymar a minap egy interjúban az argentinok klasszisáról, korábbi barcelonai csapattársáról, Lionel Messiről is beszélt:

“Ahogy mindig is elmondtam: Messi a legjobb játékos, akit valaha láttam játszani, és egyben nagyon jó barátom. De most a döntőben riválisok vagyunk. Nagyon meg szeretném nyerni ezt a trófeát, hiszen először hódíthatnám ezt el. Amikor nem ellenünk játszik, mindig szurkolok neki. Akivel szoros barátságot ápolsz, nehéz ezt figyelmen kívül hagyni, de amikor például videojátékoztok, le akarod őt győzni. Hasonlóképp lesz ez most is.”

A PSG klasszis a minap Instagram-történetben üzent azoknak a braziloknak, akik az argentinok sikeréért szorítanak: “nagy büszkeséggel és hatalmas szeretettel vagyok brazil. Mindig is az volt az álmom, hogy válogatott legyek, és halljam a brazil közönség buzdítását. Tiszteletben tartom,ha valaki másnak szurkol,  de elmehettek a p*csába…”

Mint ismeretes, a tavaly nyárról egy évvel elhalasztott Copa Américát az eredetileg kijelölt Argentína és Kolumbia helyett végül Brazília rendezi, ahol viszont szintén rendkívül kritikus a járványhelyzet, így a torna mérkőzésein egyáltalán nem lehetnek jelen szurkolók. Bár volt rá remény, hogy esetleg a döntő kivételt jelenthet, sajnos a fináléban sem lesz helyszíni szurkolás.

A Copa América fináléját szombatról vasárnapra virradóra, hajnali 02:00-től rendezik meg a Maracanában Brazília és Argentína között.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!