Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Newcastle United meghatározta támadójának vételárát – sajtóhír

A Szarkák tisztában vannak vele, hogy lesznek jelentkezők 24 éves támadójukért, akit már be is áraztak és nem finomkodtak, amikor cédulát tűztek a nyakába.

(Photo by Mark Fletcher/MI News/NurPhoto via Getty Images)

Angol sajtóinformációk szerint a Newcastle United megszabta Allan Saint-Maximin árát, amelyet 50 millió fontban (58 millió euró) határoztak meg a Szarkák. A francia labdarúgóért úgy gondolják, hogy nagy lesz a kereslet, mert jó szezonon van túl és látnak benne még bőven potenciált.

Komolyabb érdeklődő iránta egyelőre csak az Everton a hírek szerint, azonban sokallják a kért vételárat, ezért mindenképpen alkudoznának az asztal mellett a liverpooliak. Jelenlegi piaci értékét 28 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, így valóban sok lehet a 24 éves játékosért kért összeg. Aktuális szerződése 2026-ig szól a Szarkákkal a szélsőnek, amelyet októberben újított meg.

Saint-Maximin 2019-ben csatlakozott a Newcastle United csapatához 18 millió euró ellenében a Nice gárdájától. Azóta 57 tétmérkőzésen kapott lehetőséget az angoloknál, amelyeken 7 gólig és 12 gólpasszig jutott.