Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországból vett középpályást az Atlético Madrid – HIVATALOS

A spanyol bajnokságban szereplő és az előző szezonban a bajnoki címet is elhódító Atlético Madrid csapata hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy leigazolta Rodrigo de Pault.

(Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)

Az Atlético Madrid megerősítette, hogy leigazolta az Udinese csapatából Rodrigo de Pault. Az argentin középpályás a következő öt szezonra, azaz 2026-ig írt alá a spanyol csapathoz. Egybehangzó sajtóértesülések és a Transfermarkt szerint 35 millió eurót fizettek érte a Matracosok.

A spanyol bajnokság nem lesz új de Paul számára, mivel 2014-ben az argentin Racing Clubtól a Valenciába szerződött és itt kezdte meg karrierjének európai szakaszát. A játékos 2 szezon után fél évre kölcsönbe visszakerült korábbi csapatához, majd a visszatérését követően 2016-ban 3 millió euróért eladták az Udinesének, ahol 184 tétmérkőzésen 34 gólt és 36 gólpasszt jegyzett.

De Paul tagja volt a 2021-es Copa America argentin keretének is, ahol remek formában futballozott, és teljesítményével hozzájárult ahhoz, hogy válogatottja a torna végén a magasba emelje a trófeát.