Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Nice kulcsemberével erősített a Norwich City! – Hivatalos

Az angol élvonalba (Premier League) frissen feljutó Norwich City alakulata hivatalos csatornáin jelentette be a Nice középpályásának, Pierre Lees Melou-nak a szerződtetését. 

(Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Igencsak aktív a nyári átigazolási piacon a Norwich gárdája, amely mindent megtesz annak érdekében, hogy kellően megerősítse a csapatát az élvonalban maradásra. A “Kanárik” korábban már leigazoltak olyan játékosokat, mint Milos Rashica, aki a Werder Brementől érkezett, vagy Ben Gibson, akit a Burnleytől szereztek meg. Az újonc együttes ezen kívül még a Chelsea reménységét, Billy Gilmourt is kölcsönvette, ám most újabb középpályást igazoltak. A mai nap folyamán ugyanis bejelentették, hogy megszerezték a Nice meghatározó játékosát, Pierre Lees Melou-t, akiért 6 millió eurót fizettek a francia klubnak. A 28 esztendős futballista három évre kötelezte el magát új csapatánál.

Lees Melou 2017-ben igazolt a Nicehez a Dijontól. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 140 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 18 gólt és 16 gólpasszt jegyzett.