Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arany-kupa: Jamaika és Costa Rica is győzelemmel kezdte a tornát – videóval

A C-csoport első körének mérkőzésein nem született meglepetés, Jamaika és Costa Rica is magabiztosan gyűjtötte be a három pontot.

Nicholson góljával korán, már a 6. percben vezetést szerzett Jamaika (1-0). A hátrányba kerülés ellenére sem esett össze Suriname, játékban felvették a versenyt a jamaikaiakkal, de a befejezéseikbe rendre hiba csúszott. Jamiaka viszont remekül használta ki az adódó lehetőségeket, Reid a 26. percben megduplázta az előnyt (2-0). A továbbiakban is kiegyenlített játék zajlott a pályán, Jamaika válogatottja nem törte össze magát az újabb gólokért, míg Suriname nem tudott túljárni Blake eszén, így a végén a jamaikaiak legnagyobb sztárja, Bailey pihenni is tudott, és magabiztos győzelemnek örülhetett a csapattársaival.

Jamaika – Suriname 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Nicholson (6.), Reid (26.), ill. 

A C-csoport második mérkőzésén is hasonlóan alakult az első 25 perc forgatókönyve, Campbell szemfüles góljával már a 6. percben vezetett Costa Rica (1-0). A costa ricaiak némi mezőnyfölényben játszottak, aminek a 21. percben újabb találat lett a jutalma, Lassiter duplázta meg az előnyt (2-0). Ezután éledezni kezdett Guadeloupe, és az első félidő legvégén Mirval góljával szépíteni is sikerült (2-1). Az 54. percben azonban megpecsételődött Guadeloupe sorsa, Solvetet állította ki a játékvezető. Ezután Costa Rica jól kontrollálta a mérkőzést, sőt a 70. percben Borges el is döntötte a három pont sorsát (3-1).

Costa Rica – Guadeloupe 3-1 (2-1)
Gólszerzők: Campbell (6.), Lassiter (21.), Borges (70.), ill. Mirval (45.)
Kiállítva: ill. Solvet (54.)

A C-csoport jelenlegi állása:


(A tabellát köszönjük az eredmenyek.com-nak!)