Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál válogatott kapust igazolt az AS Roma! – HIVATALOS

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a Wolverhampton portugál válogatott kapusát, Rui Patriciot…

Korábbi híreknek megfelelően az AS Roma színeiben folytatja karrierjét Rui Patricio. A fővárosi klub 11,5 millió euró ellenében igazolta le a Wolves-tól, ez az összeg bizonyos feltételek teljesülése esetén tovább növekedhet. Patricio hároméves szerződést írt alá új csapatával, a rutinos portás mindenképp oda tartozott a Premier League legjobbjai közé saját posztját tekintve. Talán ő megoldja az AS Roma évek óta tartó kapusgondjait. 

Rui Patricio 2007 és 2018 között a Sporting CP első számú portása volt, aki ezen időszak alatt 467 tétmérkőzésen védte a neves klub hálóját. Innen került a Wolverhamptonhoz, ahol tehát három szezont húzott le. A bajnokságban mindössze két találkozót hagyott ki, ez is jól mutatja, mennyire stabil volt az ő helye az angol csapatban. Emellett évek óta ő a portugál válogatott egyik meghatározó alakja, a 2012-es Eb-től kezdve rendre ő áll a kapuban a nagy tornákon.